07.03.2017 12:01

Feyenoord behoudt staf na contractverlenging

Keeperstrainer Khalid Benlahsen tijdens de open dag van Feyenoord. (17-07-2017)
Keeperstrainer Khalid Benlahsen tijdens de open dag van Feyenoord. (17-07-2017)

Feyenoord kan ook volgend seizoen over de huidige technische staf beschikken. De Rotterdamse club verlengde het contract van keeperstrainer Khalid Benlahsen en daardoor weet De Stadionclub de gehele staf te behouden.

Afgelopen zomer verliet Patrick Lodewijks Feyenoord voor een avontuur bij Engeland, hij werd keeperstrainer bij het Everton van Ronald Koeman. De Rotterdammers haalden vervolgens Benlahsen. Op de officiële website van de club maakte de koploper van de Eredivisie bekend dat de optie in het contract van de trainer is gelicht en daarom ligt Benlahsen nu vast tot de zomer van 2018.

Daar is de hoofdpersoon in kwestie dolblij mee. "Elke dag met topkeepers op het veld staan en hen zo optimaal mogelijk voorbereiden op wedstrijden, is het mooiste dat er is", laat hij weten op de website van de club. "Dat ik dat mag blijven doen bij zo’n mooie en professionele club als Feyenoord, maakt me trots."

In een eerder stadium verlengde het bestuur van Feyenoord al de contracten van Giovanni van Bronckhorst, Jan Wouters en Roy Makaay. Technisch directeur Martin van Geel is tevreden de voortgang. "We zijn blij dat Khalid langer bij Feyenoord blijft. Qua werkwijze past hij prima binnen onze technische staf. We hebben veel vertrouwen in alle leden van de huidige technische staf, dus het is prettig dat we hen allemaal in vroeg stadium hebben kunnen vastleggen voor volgend seizoen."

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner