08.03.2017 16:32

Bellerin hoopt dat Wenger gewoon blijft

Héctor Bellerín bestormt de rechterflank en sprint naar voren tijdens de wedstrijd Arsenal - Chelsea. (24-09-2016)
Héctor Bellerín bestormt de rechterflank en sprint naar voren tijdens de wedstrijd Arsenal - Chelsea. (24-09-2016)

De fans van Arsenal verzamelden zich woensdag na de 1-5 nederlaag tegen Bayern München in de return van de achtste finales van de Champions League bij het Emirates Stadium om het vertrek van manager Arsene Wenger te eisen. Héctor Bellerin hoopt daarentegen dat de Franse oefenmeester gewoon aanblijft.

"Hij is degene die me vanaf de eerste dag een kans heeft gegeven", aldus Bellerin op de website van Arsenal. "De speler die ik nu ben, komt voor een groot deel door hem. Dat geldt denk ik voor nog veel meer spelers in de kleedkamer, die zich in dezelfde positie als ik bevinden. We staan allemaal achter hem en uiteraard willen we dat hij blijft."

Zowel uit als thuis verloor Arsenal de ontmoeting met Bayern met 5-1 (1-5 in het Emirates). Nog nooit eerder verloor een club uit de Premier League met dergelijke hoge cijfers over twee ontmoetingen gezien. "We moeten onze excuses aanbieden aan de fans, want we willen beter dan dit presteren", aldus Bellerin. "Het doet pijn om het stadion al zo vroeg leeg te zien lopen. Uiteindelijk spelen we voor de fans. We willen hen blij maken en dat ze achter ons staan."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner