09.03.2017 09:15

Emery: "Dit hebben we aan onszelf te wijten"

Paris Saint-Germain-trainer Unai Emery zag Deniz Aytekin woensdagavond geen geweldige wedstrijd fluiten, maar de Spaanse coach van de Parijzenaars beseft dat zijn ploeg het zelf heeft laten liggen tegen FC Barcelona.

De Fransen wonnen in eigen huis met 4-0, maar gingen in Spanje met 6-1 onderuit. "Natuurlijk vielen veel beslissingen van de scheidsrechter hun kant op, maar we hebben dit aan onszelf te wijten", zei de coach van Paris Saint-Germain tijdens de persconferentie na afloop van het Champions League-duel met FC Barcelona. "Als we de wedstrijd analyseren, hebben we een enorme kans laten liggen."

"In de eerste helft slaagden we er niet in om druk te zetten of iets met de bal te doen", vervolgt de oud-trainer van Sevilla. "Onze verdediging stond te diep en zij hadden meer kansen om te scoren. Aan beide doelpunten in de eerste helft gingen fouten van ons vooraf. In de tweede helft speelden we rustiger en stonden we beter opgesteld. We speelden een stuk beter en kregen een kans op de 3-2."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner