09.03.2017 13:54

'Ajax hoopt verder te gaan met technische staf'

Met een eventuele contractverlenging van Hennie Spijkerman en Carlo L'Ami hoopt Ajax de huidige technische staf bij elkaar te houden. Beiden beschikken over een aflopende verbintenis in Amsterdam, maar de gesprekken zijn al gaande.

Dit meldt De Telegraaf donderdag. L'Ami is sinds 2007 keeperstrainer bij het eerste elftal van Ajax, hij doet daarnaast ook de briefing voor spelers die invallen tijdens een wedstrijd. Spijkerman is bij elkaar al zes seizoenen assistent-trainer in Amsterdam, hij bleef onverwachts aan na het vertrek van Frank de Boer. In een eerder interview liet de oud-trainer van Ajax weten dat hij Spijkerman graag mee zou nemen als hij mocht vertrekken bij Ajax.

De club en trainers hebben inmiddels de eerste gesprekken met elkaar gevoerd en zijn van plan om de samenwerking met elkaar te verlengen. Spijkerman was, net als L'Ami, jarenlang keeper in het betaalde voetbal. De assistent-trainer heeft daarnaast ook diverse baantjes als trainer gehad. Bij VVV-Venlo, BV Emmen en FC Zwolle stond hij aan het roer als eindverantwoordelijke.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner