09.03.2017 20:17

Linksback verlengt op White Hart Lane

Ben Davies heeft een nieuw contract getekend bij Tottenham Hotspur. De jonge linksback blijft onder zijn nieuwe verbintenis tot minimaal 2021 bij zijn huidige werkgever.

Dat maakt de huidige nummer twee van de Engelse Premier League donderdag zelf bekend via zijn digitale thuis. Davies’ vorige verbintenis, die bij zijn transfer van Swansea City naar de Engelse hoofdstad werd afgesloten, liep nog tot de zomer van 2019. De vleugelverdediger toont zich verheugd met zijn nieuwe contract. "Dit is momenteel een geweldige club om voor te spelen en het wordt alleen maar beter. Als je me dit aan het begin van mijn carrière had verteld zou ik je niet geloofd hebben", zo klinkt het.

De 23-jarige jongeling uit Wales speelde een cruciale rol voor de stuntploeg van Wales op het EK in Frankrijk afgelopen seizoen. In het keurkorps van Mauricio Pochettino kan hij niet altijd op een basisplaats rekenen, maar de afgelopen vijf Premier League-wedstrijden was hij wel van de partij. In januari maakte hij in de FA Cup tegen Aston Villa zelfs zijn eerste doelpunt voor de Spurs.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner