11.03.2017 09:58

Utrecht minimaal maand zonder Van der Meer

Robin van der Meer speelt de komende vier weken geen wedstrijd voor FC Utrecht. De verdediger van de Domstedelingen liep tegen ADO Den Haag een schouderblessure op en ligt vier tot zes weken in de lappenmand.

Voor Van der Meer ging het in het duel FC Utrecht - ADO Den Haag vlak voor rust mis. De linksback ging naar het gras om een doortocht van Guyon Fernandez te voorkomen, maar kwam verkeerd neer op zijn schouder, waarop deze uit de kom schoot. Met veel pijn ging Van der Meer uiteindelijk van het veld, waarna het slechte nieuws vrijdag volgde.

De oud-speler van Go Ahead Eagles begon moeilijk aan het seizoen bij FC Utrecht, hij zat voornamelijk op de bank en kreeg ook geen speeltijd als invaller. Dit veranderde naarmate het seizoen vorderde, tot aan ADO Den Haag speelde Van der Meer in zeventien opeenvolgende Eredivisie-wedstrijden mee. In het duel met Fernandez had Van der Meer overigens ook mazzel, want de linksback beging in de zestien een duidelijke overtreding op de aanvaller van ADO Den Haag. Dit werd echter over het hoofd gezien door de scheidsrechter.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner