11.03.2017 18:48

Stegeman en Ten Hag passen defensies aan

Heracles Almelo en FC Utrecht staan zaterdagavond voornamelijk met aangepaste verdedigingen aan de aftrap in het Polman Stadion. Onder anderen Mark van der Maarel en Tim Breukers hebben weer basisplaatsen.

Van der Maarel vervangt Ruben van der Meer, die vorige week een blessure opliep en een maand lang niet kan spelen. Daarnaast heeft coach Erik ten Hag Ramon Leeuwin gepasseerd voor het duel op het Almelose kunstgras. Kevin Conboy vult de Utrechtse defensie aan. Het middenveld en de aanval zijn hetzelfde gebleven, waardoor Richairo Živković en Zakaria Labyad op de bank blijven zitten.

John Stegeman kiest op de rechtsbackpositie voor Tim Breukers. Hij vervangt Wout Droste, die in het duel met NEC vorige week na een zeer matige eerste helft werd gewisseld. Breukers kreeg in de uitwedstrijd tegen Utrecht nog rood. Ook verdediger Robin Pröpper begint in de basis bij de Heraclieden, maar hij lijkt in de vorm van middenvelder te gaan acteren. Door Brahim Darri te vervangen lijkt Stegeman voor met iets defensiever insteek te gaan tegen Utrecht.

Het duel is vanaf 19.45 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner