14.03.2017 09:00

Locadia: "Het is een keus van de trainer"

Jürgen Locadia is inmiddels weer fit, maar heeft nog geen basisplaats weten te veroveren bij PSV. Maandagavond kwam de aanvaller daarom in actie namens Jong PSV en was hij voor het eerst weer trefzeker tijdens de ruime overwinning (5-0) op FC Eindhoven.

"Ik voel me gewoon fit, het is een keus van de trainer. Het is begrijpelijk dat hij geen risico wil nemen, want ik ben er lang uit geweest", aldus Locadia, die tegen FC Eindhoven de 4-0 voor zijn rekening nam. "Lekker om na zoveel maanden mijn eerste goal te maken. Ik was naar die treffer op zoek. Ik ben blij dat ik het net eindelijk heb kunnen vinden."

Locadia heeft er op dit moment geen moeite mee om speelminuten bij Jong PSV te maken. "Als ik niet in het eerste speel, moet ik bij Jong PSV mijn minuten blijven maken", vervolgt de aanvaller tegenover Omroep Brabant. "Ik ga natuurlijk niet een heel seizoen bij Jong PSV spelen, maar voorlopig is dit wel fijn. Je ziet dat ik de speeltijd nodig heb. Ik mis nog ritme, soms klopt een balaanname niet helemaal. Als de trainer me nodig heeft, dan ben ik er. Het wordt natuurlijk moeilijk om Ajax of Feyenoord nog te achterhalen, maar wie weet laat een van hen nog punten liggen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner