14.03.2017 09:48

Rowett volgt McClaren op bij Derby County

Derby County heeft een opvolger voor Steve McClaren gevonden. De oud-trainer van FC Twente werd zondag op straat gezet door The Rams. Ook in 2015 werd McClaren al voortijdig uit de laan gestuurd bij Derby County.

Gary Rowett is dinsdagochtend definitief aangesteld als de opvolger van McClaren. De Engelsman zat zonder club sinds zijn vertrek bij Birmingham City in december. Het vertrek van de trainer bij Birmingham City werd destijds niet door iedereen begrepen. Birmingham City was goed begonnen aan het seizoen in de Championship en maakte kans op een plek in de play-offs voor promotie naar de Premier League, sinds zijn vertrek in Birmingham City echter afgezakt naar de zeventiende plaats op de ranglijst.

Derby County was eveneens in de race om de play-offs te halen, maar de laatste tijd ging het een stuk minder bij The Rams. Derby County heeft inmiddels een achterstand van tien punten op plek zes, de laatste plaats die recht geeft op een plek in de play-offs. Derby County hoopt met Rowett aan het roer alsnog een gooi te doen naar promotie naar de Premier League. 

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner