18.03.2017 16:52

Promes scoort en remiseert tegen stadgenoot

Dankzij Quincy Promes heeft Spartak Moskou een punt overgehouden aan de stadsderby tegen Lokomotiv Moskou. De wedstrijd in het stadion van Lokomotiv eindigde zaterdag in 1-1.

De thuisclub kwam kort voor rust op voorsprong via een kopbal van Ari, de Braziliaanse spits die in het verleden bij AZ speelde. Promes trok de stand aan het begin van de tweede helft weer gelijk. Hij tikte de bal met de buitenkant van zijn voet langs de keeper van Lokomotiv en tekende zo voor zijn zevende competitietreffer van dit seizoen.

De Nederlandse international gaat met Spartak Moskou aan kop van de Russische competitie. Promes en zijn ploeggenoten verzamelden 45 punten uit twintig wedstrijden. CSKA Moskou volgt met 36 uit negentien, Lokomotiv staat op de tiende plaats.