19.03.2017 11:45

Streppel zet Zeneli en Ødegaard op de bank

Jurgen Streppel laat er geen gras over groeien na de afgang van vorige week tegen Excelsior, dat met 4-1 won van de Friezen. Hij passeert Arber Zeneli en Martin Ødegaard voor het thuisduel met Feyenoord zondagmiddag. Zeneli zit daarmee voor het eerst dit seizoen op de bank.

De voorgaande 26 wedstrijden stond Zeneli telkens aan de aftrap bij Heerenveen. Onaantastbaar blijkt zijn basisplaats echter niet; na de teleurstellende prestaties van de afgelopen weken van de Kosovaar verwijst Streppel hem naar de bank. Hiermee blijven alleen Stefano Marzo, Reza Ghoochannejhad en Erwin Mulder over wat betreft spelers die in ieder duel in de basis hebben gestaan.

Luciano Slagveer, die als invaller goed was voor het enige doelpunt tegen Excelsior, is de vervanger van Zeneli. Daarnaast moet ook Ødegaard het slechte duel van vorige week bekopen met een plek op de bank. Morten Thorsby staat aan de aftrap tegen koploper Feyenoord. Hij staat naast Pelle van Amersfoort en Yuki Kobayashi op het middenveld.

Bij Feyenoord staan er geen verrassende namen op het opstellingsformulier. Zoals verwacht staat de teruggekeerde Brad Jones weer op doel bij de Rotterdammers. De goalie, die zijn 35ste verjaardag viert in het Abe Lenstra Stadion, heeft het betrouwbare centrum bestaande uit Eric Botteghin en Jan-Arie van der Heijden voor zich. Op het middenveld behoudt Dirk Kuyt zijn plekje.

Het duel is vanaf 12.30 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner