19.03.2017 19:48

Müller scoort weer eens voor winnend Bayern

Bayern München kan aftellen richting de vijfde landstitel op rij. De koploper in de Duitse voetbalcompetitie vergrootte zondag de voorsprong op achtervolger RB Leipzig tot dertien punten. In de uitwedstrijd tegen Borussia Mönchengladbach maakte Thomas Müller na ruim een uur spelen het enige doelpunt: 0-1.

Het was voor de 27-jarige Müller pas zijn tweede doelpunt in de competitie dit seizoen. Eerder trof de aanvaller in december tegen Wolfsburg doel.

Arjen Robben werd in de 85e minuut vervangen door trainer Carlo Ancelotti. Dat beviel de Oranje-international zichtbaar niet. Robben meldt zich maandag bij bondscoach Danny Blind voor de komende interlands van Oranje tegen Bulgarije (WK-kwalificatie) en Italië (vriendschappelijk).

Voor Bayern was het de vierde overwinning op rij in de competitie. RB Leipzig kon tot de winterstop nog goed meekomen met de lijstaanvoerder. Zaterdag verloor de club voor de vierde keer in het nieuwe jaar, met 3-0 bij Werder Bremen. De titel is daardoor uit het zicht verdwenen.

ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner