21.03.2017 09:49

Berghuis nog niet bezig met toekomst

Morten Thorsby (l.) begaat een overtreding op Steven Berghuis (r.) tijdens het competitieduel sc Heerenveen - Feyenoord (19-03-2017).
Morten Thorsby (l.) begaat een overtreding op Steven Berghuis (r.) tijdens het competitieduel sc Heerenveen - Feyenoord (19-03-2017).

Steven Berghuis is nog niet bezig met aankomend seizoen. De vleugelaanvaller wordt momenteel door Feyenoord gehuurd van het Engelse Watford en voorlopig lijkt Berghuis aankomende zomer gewoon terug te keren naar Engeland.

"Zoals het er nu naar uitziet, ga ik na dit seizoen gewoon terug naar Watford", vertelt Berghuis bij aankomst bij hotel Huis ter Duin aan De Telegraaf. "De club heeft me destijds voor 6,5 miljoen euro van AZ gekocht. Maar wat ik Feyenoord nu moet kosten, weet ik niet. En daar ben ik ook niet mee bezig. Dat komt na het seizoen."

Berghuis is in ieder geval blij dat hij bij Oranje altijd het vertrouwen van Danny Blind heeft gekregen. "Ik zat er al bij toen het heel goed ging bij AZ, maar ook toen ik bijna niet speelde bij Watford hield de bondscoach vertrouwen in me", vervolgt de aanvaller. "Hij was me niet vergeten en riep me op toen een aantal buitenspelers geblesseerd afhaakte. Maar nu voelt het – na tot dusver een goed seizoen bij Feyenoord – lekker dat ik het voor mijn gevoel nog meer op eigen kracht doe."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner