27.03.2017 21:59

PSV wil zomerse transfermarkt verkennen

PSV is van zins om de selectie deze zomer met drie of nier nieuwelingen te versterken. Dat verklapte algemeen directeur Toon Gerbrands maandag aan de camera’s van FOX Sports.

Op de vraag of er versterkingen op weg naar Eindhoven waren, antwoordde Gerbrands bevestigend. "Zeker wel, dat is elk jaar. Dat valt aan de statistieken te zien, dat we altijd drie of vier spelers halen en dat we dat kunnen hebben", aldus Gerbrands. “Wij gaan weer een kampioenswaardig elftal neerzetten, zoals we dit seizoen ook deden. Iedereen was het er vooraf over eens”, voegde hij nog toe.

Ook zou er sprake zijn van uitgaande transfers, het contract van Andrés Guardado loopt bijvoorbeeld na dit seizoen slechts één jaar door. Als daar niets gebeurt, riskeert PSV het dat een van hun waardevolste spelers dadelijk voor niets Eindhoven achter zich laat. Afgelopen zomer kwamen Bart Ramselaar, Daniel Schwaab, Siem de Jong(huur) en Oleksandr Zinchenko(ook huur) naar het Philips Stadion, maar die impuls leidde niet tot titelvorm. Hoewel de tijdelijke terugkeer van Marco van Ginkel een positieve invloed lijkt te hebben, is het onwaarschijnlijk dat PSV in mei de derde achtereenvolgende landstitel kan vieren.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner