29.03.2017 16:19

Zwinkels blijft, Jansen kan verlengen bij ADO

Robert Zwinkels blijft ook aankomend seizoen verbonden aan ADO Den Haag. De club heeft de optie in het contract van de doelman gelicht, waardoor hij ook aankomend jaar onder contract staat bij ADO Den Haag. De Hagenaars hopen ook dat Kevin Jansen bij ADO Den Haag blijft.

ADO Den Haag heeft Jansen, die in november werd geopereerd naar aanleiding van een zware knieblessure, tevens een contract aangeboden. Jansen kan in Den Haag een contract voor één seizoen tekenen met een optie om de verbintenis nog eens met twee seizoenen te verlengen. Jansen komt dit seizoen hoogstwaarschijnlijk niet meer in actie, maar kan waarschijnlijk in de voorbereiding weer aansluiten bij ADO Den Haag.

De Hagenaars zijn tevens in gesprek met Gervane Kastaneer, Rody de Boer en Dion Malone over een langer verblijf bij ADO Den Haag. Ruben Schaken, Tom Trybull, Wilfried Kanon, Donny Gorter, Guyon Fernandez en Abel Tamata hebben ook een aflopende verbintenis in Den Haag, maar het zestal heeft nog geen duidelijkheid gekregen van de Haagse club.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner