30.03.2017 11:52

Feyenoord ziet jongeling naar Turkije gaan

Ozan Kökçü gaat Feyenoord aankomende zomer verlaten. De aanvallende middenvelder was actief in Feyenoord U19, maar heeft gekozen voor een transfer naar Turkije. Kökçü heeft in Turkije een contract getekend bij Bursaspor.

"Ik heb een contract bij een grote club getekend", zei Kökçü tijdens zijn presentatie in Turkije. "Ik hoop dat ik dit shirt nog jaren mag dragen. Ik volg Bursaspor al van jongs af aan", aldus Kökçü, die opgroeide in Nederland maar ook Turkse en Azerbeidzjaanse roots heeft. "Ik kan het kampioenschap van 2010 nog goed herinneringen. Ik heb vijf jaar in de jeugdopleiding van FC Groningen gevoetbald, maar tijdens het huidige seizoen speel ik voor Feyenoord."

Waar Ozan kiest voor een transfer naar Turkije, daar heeft zijn jongere broertje Orkun onlangs een contract getekend bij Feyenoord. Orkun is net als zijn broer een middenvelder en ligt bij Feyenoord tot medio 2020 vast. Tijdens het huidige seizoen speelt Orkun in Feyenoord U17, maar aankomend seizoen sluit hij aan bij Feyenoord U19. 

Kökçü heeft bij Buraspor een contract voor vier seizoenen getekend.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner