01.04.2017 22:02

VIDEO: Verdonk: "Wil liefst elke week spelen"

Feyenoord-huurling Calvin Verdonk stond na blessureleed eindelijk weer in de basis bij PEC Zwolle. Na 79 minuten werd hij naar de kant gehaald voor Kingsley Ehizibue in het thuisduel tegen Excelsior.

Verdonk stond na afloop met een dubbel gevoel voor de microfoon van Voetbal.com. “Het slechte gevoel is dat we hier vanavond hadden moeten winnen. Het goede gevoel daarentegen is dat ik na lange tijd weer heb gespeeld. Dat voelt lekker.”

De verdediger, die dit seizoen op huurbasis bij PEC Zwolle speelt, hoopt snel weer een basisplaats te veroveren bij de Blauwvingers. “Het liefst wil ik elke week gewoon weer spelen in het eerste. Daar doe ik alles voor. Ik hoop dat het goedkomt.”

Verdonk geldt als een groot talent uit de jeugdopleiding van Feyenoord. “Dit was natuurlijk niet wat je van tevoren had verwacht. In het begin van het seizoen heb ik ook aardig veel wedstrijden gespeeld. Na de winterstop ben ik buiten beeld geraakt na mijn blessure. Desalniettemin kijk ik nu al met een goed gevoel terug op mijn periode bij PEC Zwolle.”

Komende zomer keert hij terug bij de huidige koploper van de Eredivisie. “Als Feyenoord kampioen wordt, dan moet ik me gewoon op 2 juli melden bij de club. Vanaf dan gaan we het wel zien”, aldus Verdonk.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner