02.04.2017 17:10

Memphis kan als invaller Lyon niet helpen

Olympique Lyon heeft zondag in de Franse competitie bij Stade Rennes niet kunnen winnen. De nummer vier van de ranglijst moest tegen de middenmoter genoegen nemen met 1-1. International Memphis Depay kwam bij de bezoekers in de zeventigste minuut in het veld als vervanger van Mathieu Valbuena.

Door een rode kaart voor Rami Bensebaini moest Rennes al na vijf minuten met tien man verder. Alexandre Lacazette miste eerst nog een strafschop namens Lyon voordat Maxwell Cornet kort na de rust alsnog tot scoren kwam (0-1). Ondanks de numerieke minderheid wist de thuisclub via Ndombe Mubele in de 81e minuut de gelijkmaker af te dwingen.

Landskampioen Paris Saint-Germain en koploper AS Monaco speelden zaterdag tegen elkaar in de finale van de Coupe de la Ligue. De titelhouder uit Parijs zegevierde met 4-1.