03.04.2017 16:12

Breuer: "Zullen er wel snel uitkomen"

Michel Breuer heeft een aflopende verbintenis bij Sparta Rotterdam, maar de kans is groot dat de 36-jarige verdediger - die in mei de 37 aantikt - ook volgend seizoen voor Sparta speelt.

"We zullen er als het goed is wel snel uitkomen", vertelt de mandekker aan RTV Rijnmond. De leeftijd begint te tellen voor Breuer, maar de verdediger voelt zich nog fit genoeg om actief te blijven in het betaald voetbal. "Het voelt eigenlijk op dit moment niet veel minder als voorgaande seizoenen wat betreft herstel. Dan ben je er voor jezelf snel uit, omdat je ook nog graag wilt blijven spelen."

Desondanks is de kans aanwezig dat Breuer dinsdagavond, als Sparta het opneemt tegen sc Heerenveen, rust krijgt van Sparta-trainer Alex Pastoor. "Twee dagen rust tussen een wedstrijd is op het randje, maar ik heb wel het gevoel dat ik het aan moet kunnen. Het is wel zo dat mocht je geblesseerd raken iedereen zegt zie je nu wel. Als speler zeg je al snel dat het allemaal wel kan, maar de trainer kan er wat nuchter tegen aan kijken."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner