04.04.2017 17:47

Geen verrassingen bij Excelsior en Utrecht

SBV Excelsior maakt geen wijzigingen ten opzichte van de ploeg die afgelopen zaterdag met 1-1 gelijkspeelde bij PEC Zwolle. Tegenstander FC Utrecht laat een wijziging noteren.

Erik ten Hag stuurt op Woudestein namelijk niet Sofyan Amrabat maar Sean Klaiber het veld in. De kersverse Marokkaans international liep in het treffen met Willem II namelijk een gele kaart op die hem van deelname in deze wedstrijd uitsluit. Met die wetenschap kan geconcludeerd worden dat er eigenlijk geen verrassingen zijn in de beginformaties van Ten Hag en zijn evenknie Mitchell van der Gaag.

Bij FC Utrecht speelt naast Klaiber ook een jubilaris op het middenveld: Wout Brama speelt zijn driehonderdste wedstrijd in de Eredivisie. Een doelpunt van de Tukker zou echter een zeldzaamheid zijn, hij scoorde in de hoogste Nederlandse afdeling slechts acht keer. Wie vaker scoort is Sébastien Haller, en als de Franse spits vanavond weer toeslaat is hij de meest productieve buitenlander die ooit voor de club speelde. Om 18:30 geeft Jeroen Manschot het startsein en het stadion in Kralingen is uitverkocht. De wedstrijd is LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner