05.04.2017 09:08

VIDEO: El Ghazi scoort met mooie vrije trap

Anwar El Ghazi (r.) zoekt tegenstander Abdou Diallo (l.) op met de bal aan de voet. (04-04-2017)
Anwar El Ghazi (r.) zoekt tegenstander Abdou Diallo (l.) op met de bal aan de voet. (04-04-2017)

Anwar El Ghazi heeft dinsdagavond zijn visitekaartje afgegeven in de wedstrijd tussen AS Monaco en OSC Lille. De aanvaller van Lille scoorde uit een directe vrije trap, maar kon een nederlaag niet voorkomen: 2-1.

In het Stade Louis II in Monaco ontmoetten beide ploegen elkaar in het kader van de kwartfinale van de Coupe de France. De thuisploeg nam al voor rust afstand dankzij twee treffers van Valère Germain. Die achterstand kwam Lille niet meer te boven. El Ghazi schoot in de slotminuut een vrije trap tegen de touwen, maar het is Monaco dat doorstroomt naar de halve finales.

Bij Lille speelde ook Ricardo Kishna de volledige wedstrijd mee. Beide ex-Ajacieden maakten in de zomer de overstap naar het noorden van Frankrijk, waar hun prestaties nog erg wisselend zijn. De 21-jarige El Ghazi speelde negen wedstrijden, waarin hij twee keer tot scoren kwam. Kishna, spelend op huurbasis voor Lille, moet het doen met nog minder speeltijd. De wedstrijd van dinsdagavond was pas zijn tweede basisplaats voor Les Dogues.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner