05.04.2017 15:15

Vreman keert mogelijk terug bij De Graafschap

Teleurstelling bij De Graafschap-trainer Jan Vreman tijdens het competitieduel De Graafschap - FC Oss (02-12-2016).
Teleurstelling bij De Graafschap-trainer Jan Vreman tijdens het competitieduel De Graafschap - FC Oss (02-12-2016).

Jan Vreman moest begin december vertrekken als hoofdtrainer van De Graafschap, maar mogelijk keert de oefenmeester aankomend seizoen terug bij de Superboeren. De coach heeft namelijk een contract voor onbepaalde tijd in Doetinchem.

Mogelijk is Vreman aankomend seizoen actief met Jong De Graafschap in de Derde Divisie Zondag. "In zijn contract staat dat Jan terug kan keren in de rol van beloftentrainer", aldus Peter Hofstede, technisch manager van De Graafschap, tegenover De Gelderlander. "Die rol heeft hij eerder ook vervuld. Jan heeft deze aanbieding momenteel in beraad en we hopen dat hij snel een beslissing neemt."

De kans is aanwezig dat Jong De Graafschap overigens degradeert uit de Derde Divisie Zondag en volgend seizoen actief is in de Hoofdklasse. Jong De Graafschap staat momenteel vijftiende en dat zou aan het einde van het seizoen play-offs om promotie/degradatie betekenen. Als Vreman aan de slag gaat als trainer van de beloften, dan moet Richard Roelofsen wijken. "Maar dat wil niet zeggen dat Richard dan vertrekt bij De Graafschap", aldus Hofstede.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner