05.04.2017 16:24

PEC Zwolle ziet toekomst in Brock-Madsen

PEC Zwolle hoopt dat Nicolai Brock-Madsen ook volgend seizoen onder contract staat in Zwolle, maar de Zwollenaren weten dat het lastig gaat worden om de Deense spits definitief over te nemen van Birmingham City.

PEC Zwolle kan Brock-Madsen in Zwolle houden door de optie tot koop te lichten, maar de Zwollenaren zullen eerst ruimte moeten maken om dat bedrag te kunnen betalen. PEC Zwolle gaat daarom in gesprek met Birmingham City om de mogelijkheden te bekijken. "Er is contact geweest met Birmingham", vertelt Gerard Nijkamp, technisch directeur van PEC Zwolle, aan Voetbal International. "Daar is Gianfranco Zola, tegenwoordig trainer, en die heeft nog niet zoveel gewonnen. Die weet misschien wel helemaal niet wie Brock-Madsen is..."

"Zijn zaakwaarnemer hebben we duidelijk gemaakt dat Nicolai een interessante speler is en dat we graag willen kijken naar volgend seizoen. Dat staat of valt tegelijkertijd wel met de financiële situatie van de club. We hebben te maken met een gelimiteerde transfersom. Als we die moeten betalen, dan moeten we tegelijkertijd ruimte maken."

Brock-Madsen was dit seizoen goed voor zes doelpunten in negentien competitiewedstrijden namens PEC Zwolle.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner