09.04.2017 13:41

Vitesse kondigt komst transfervrije Bruns aan

Thomas Bruns bedankt na afloop van de wedstrijd Go Ahead Eagles - Heracles Almelo (1-4) het meegereisde publiek. (08-04-2017)
Thomas Bruns bedankt na afloop van de wedstrijd Go Ahead Eagles - Heracles Almelo (1-4) het meegereisde publiek. (08-04-2017)

Dat Thomas Bruns bezig is aan zijn laatste wedstrijden in het shirt van Heracles Almelo, was al een tijdje duidelijk. Er is nu ook duidelijkheid over de toekomst van de middenvelder. Vitesse maakt zondagmiddag via de officiële kanalen bekend dat 25-jarige Bruns maandag een contract tekent in Arnhem.

Hoewel Vitesse de contractduur nog niet heeft bevestigd, lijkt Bruns zijn toekomst voor de komende vier seizoenen aan de Arnhemmers te verbinden. De middenvelder van Heracles Almelo stond ook in de belangstelling van FC Utrecht, maar heeft uiteindelijk voor Vitesse gekozen. "Vitesse speelt altijd tussen plek 4 en 7. Er staat een goed team, dat volgend jaar zo goed als overeind blijft en ik maak redelijke kansen op speelminuten. Ik denk ook dat ik er een betere speler kan worden", zegt Bruns tegenover TC/Tubantia.

Bruns tekende bijna zes en een half jaar geleden zijn eerste contract Bij Heracles Almelo. De middenvelder groeide in Almelo al snel uit tot een vaste waarde en speelde inmiddels 193 officiële wedstrijden in het shirt van de Heraclieden. Weet Heracles Almelo zich te plaatsen voor de play-offs om Europees voetbal, dan kan Bruns de mijlpaal van tweehonderd wedstrijden halen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner