09.04.2017 19:15

Mourinho stelt mening bij: "Solide optreden"

Vorige week was José Mourinho nog bikkelhard over miljoenenaankoop Luke Shaw, maar na afloop van de wedstrijd tegen Sunderland geeft de manager aan tevreden te zijn met het optreden van zijn 21-jarige linksback: "Ik heb hem verteld dat het een solide optreden was. Hij maakte geen fouten en hij was zeker aan de bal", licht Mourinho tegenover Sky Sports toe. 

De getalenteerde Shaw kwam in 2014 voor 37,5 miljoen Euro over van Southampton, maar afgelopen week nam Mourinho geen blad voor de mond toen hij in de persconferentie na afloop van Manchester United-West Bromwich Albion zijn mening over Shaw gaf: "Ik kan hem niet vergelijken met Ashley Young, Darmian of Daley Blind. Niet in de manier waarop hij traint. Ook niet in zijn toewijding, focus en ambitie. Hij ligt mijlenver achter."

Vandaag was The Special One dus wel te spreken over zijn linksback. Shaw gaf de assist bij de 0-2 en na een uur spelen werd hij gewisseld. "Ik heb hem eraf gehaald, omdat hij een gele kaart had. Zijn optreden was namelijk gewoon heel degelijk," laat Mourinho ten slotte weten aan Sky Sports. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner