09.04.2017 21:30

Lens scoort en pakt vijftigste gele kaart

Fenerbahçe blijft in de strijd om de tweede plaats in de Turkse SüperLig. Een tweede plaats zou plaatsing voor de voorronde in de Champions League betekenen. De ploeg van trainer Dick Advocaat won zondagavond voor eigen publiek met 3-1 van nummer veertien Akhisar Belediyespor. Jeremain Lens maakte één van de treffers.

De Nederlander scoorde in de blessuretijd met een knal van dichtbij. De treffer van Lens betekende zijn vierde doelpunt dit seizoen voor Fenerbahçe. Hij kwam vooralsnog negentien keer in actie voor de ploeg uit Istanbul. De aanvaller ontving ook nog een gele kaart. Dat betekende zijn vijftigste gele kaart in zijn carrière. Robin van Persie maakte vandaag ook minuten en gaf de assist bij de 2-1.

Morgen ontvangt concurrent Medipol Başakşehir de ploeg van Wesley Sneijder (Galatasaray). Başakşehir staat momenteel drie punten voor op Fenerbahçe en Galatasaray staat één punt achter Fenerbahçe.