10.04.2017 14:02

Goaltjesdief Belotti zaait twijfel bij Torino

Andrea Belotti is bezig aan een uitstekend seizoen bij Torino FC, maar mogelijk is de Italiaanse spits bezig aan zijn laatste maanden in dienst van Il Toro.

De 23-jarige aanvaller scoorde dit seizoen al 24 keer in 28 wedstrijden in de Serie A. Onder meer Chelsea en Manchester United zouden geïnteresseerd zijn, terwijl Arsenal afgelopen winter al een bod uitbracht op de Italiaanse goaltjesdief. "Ik ben momenteel speler van Torino", aldus de spits tegenover Sky Italia. "Maar ik weet niet wat er in de toekomst gaat gebeuren."

Belotti heeft bij Torino, de huidige nummer tien van de Serie A, nog een contract tot de zomer van 2021, maar het Italiaanse medium weet dat de aanvaller een transferclausule in zijn contract heeft staan. Belotti mag aankomende zomer voor honderd miljoen euro vertrekken. Mocht een club dat bedrag daadwerkelijk betalen, dan wordt hij in één klap de op één na duurste speler ter wereld. Alleen Paul Pogba (105 miljoen, Manchester United) was duurder. Belotti komt dan tevens op gelijke hoogte met Gareth Bale (100 miljoen, Real Madrid).

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner