10.04.2017 15:49

Marsman vertrekt na dit seizoen bij Twente

Nick Marsman spuugt wat tuf in zijn handschoenen in het duel met Willem II. (04-03-2017)
Nick Marsman spuugt wat tuf in zijn handschoenen in het duel met Willem II. (04-03-2017)

Nick Marsman staat aankomend seizoen niet onder de lat bij FC Twente. De sluitpost heeft een aflopende verbintenis in Enschede en in onderling overleg is besloten om niet te verlengen.

"Zoals bekend liep Nicks contract af bij FC Twente", aldus Jan van Halst, algemeen directeur van FC Twente, op de clubsite van de Tukkers. "We hebben met hem gesproken en zijn samen tot de conclusie gekomen dat zijn toekomst niet bij FC Twente ligt, maar dat het beter is dat hij elders zijn carrière vervolgt. We zijn Nick uiteraard dankbaar voor zijn jarenlange inzet voor de club. Hij speelde meer dan honderd wedstrijden in het eerste elftal; dat kunnen er niet veel zeggen. We wensen hem alle succes toe in zijn verdere carrière."

"Ik heb een aantal gesprekken gevoerd met de clubleiding en de trainer en zoals Jan zegt zijn we tot conclusie gekomen dat het beter is om aan het einde van het seizoen uit elkaar te gaan", sluit Marsman aan bij de woorden van Van Halst. "Ik heb bij Twente een mooie tijd gehad en ik ben iedereen binnen de club, en natuurlijk ook de supporters, dankbaar voor deze tijd. Ik kijk uit naar een nieuwe uitdaging in mijn carrière en wens de club het allerbeste."

FC Twente haalde onlangs in Jorn Brondeel (NAC Breda) al een opvolger voor Marsman.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner