11.04.2017 10:55

Jong Ajax-spits niet naar Reading van Stam

Ezra Walian pakt een rustmomentje tijdens het competitieduel Jong Ajax - Jong FC Utrecht (03-04-2017).
Ezra Walian pakt een rustmomentje tijdens het competitieduel Jong Ajax - Jong FC Utrecht (03-04-2017).

Ezra Walian, spits van Jong Ajax, zou in de belangstelling van het Engelse Reading staan, maar die geruchten zijn ontkracht door Brian Tevreden. Walian heeft bij Ajax een aflopende verbintenis.

Walian gaat aankomend seizoen dus niet samenwerken met Jaap Stam bij Reading. "Dit is, zoals wel vaker het geval is als wij in verband worden gebracht met een speler, helemaal niet waar", vertelt Tevreden, technisch directeur van Reading, in gesprek met The Reading Chronicle. "Ik kan bevestigen dat we niet met Walian hebben gesproken en we zijn ook niet van plan om hem een contract aan te bieden. Dit is dus wederom een gerucht zonder fundering."

Walian, die in maart debuteerde voor de nationale ploeg van Indonesië, is bezig aan zijn eerste seizoen met Jong Ajax in de Jupiler League. Een vaste basisplaats heeft de aanvaller niet bij de Jonge Ajacieden. Walian kwam tot dusver tot achttien wedstrijden, waarvan elf als basisspeler, in de Jupiler League. Tot dusver wist de aanvaller drie keer te scoren.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner