11.04.2017 21:54

Beugelsdijk weet nog niet waar toekomst ligt

Marco Friedl (Mitte) darf sich Hoffnungen auf einen Einsatz bei den Bayern machen
Marco Friedl (Mitte) darf sich Hoffnungen auf einen Einsatz bei den Bayern machen

Het is inmiddels bijna twee jaar geleden dat Tom Beugelsdijk na een mislukt Duits avontuur terugkeerde bij ADO Den Haag. De cultheld voelt zich goed in Den Haag en heeft nog een contract tot medio 2018 in de hoofdstad van Zuid-Holland. Of Beugelsdijk daadwerkelijk zijn contract zal uitdienen, moet nog blijken.

Het Algemeen Dagblad meldt namelijk dat Beugelsdijk één van de grootverdieners is van ADO Den Haag. De verdediger zou daardoor zwaar op de begroting van de Hagenaren drukken. Of de clubleiding van ADO afscheid wil nemen van Beugelsdijk, of juist met hem wil doorgaan, weet de speler in kwestie niet. "Ik ben benieuwd, maar hou me er niet mee bezig. Dat moeten ze zelf uitzoeken."

Beugelsdijk keerde onlangs terug van een schorsing, maar kreeg zijn basisplaats niet direct terug van Alfons Groenendijk. Zonder de verdediger is ADO Den Haag opgeklommen naar de dertiende plaats in de Eredivisie, waardoor lijfsbehoud steeds dichterbij komt. "Het gaat wel goed komen. Je moet ook naar volgend jaar kijken. Ik heb geen zin om in de Jupiler League te spelen. Dat wil niemand."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner