12.04.2017 16:55

'Bayern ziet in Italiaan opvolger Robben'

FC Bayern München heeft Federico Bernardeschi hoog op het verlanglijstje staan. De 23-jarige vleugelaanvaller staat momenteel onder contract bij ACF Fiorentina, maar staat in de belangstelling van de gehele Europese top.

Volgens het Duitse Bild is Bayern München, naast onder meer Arsenal, FC Barcelona, Chelsea en Juventus, één van de clubs met belangstelling voor de aanvaller van Fiorentina. De Duitse landskampioen ziet in Bernardeschi op termijn de opvolger van Arjen Robben. De 33-jarige Nederlander verlengde weliswaar zijn contract bij Bayern München, maar gaat desondanks richting het einde van zijn actieve loopbaan.

Bernardeschi, net als Robben een linkspoot op de rechterflank, is bezig aan een uitstekend seizoen in de Serie A. De Italiaan heeft dit seizoen tien doelpunten in 26 competitiewedstrijden achter zijn naam staan. De zevenvoudig international van Italië heeft bij Fiorentina overigens nog een contract tot de zomer van 2019, waardoor Bayern München een transfersom moet betalen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner