12.04.2017 18:09

Ginter vervangt gewonde Bartra tegen Monaco

Marco Friedl (Mitte) darf sich Hoffnungen auf einen Einsatz bei den Bayern machen
Marco Friedl (Mitte) darf sich Hoffnungen auf einen Einsatz bei den Bayern machen

In de nasleep van de aanslag op de spelersbus van Borussia Dortmund wordt er woensdagvond gewoon weer gevoetbald in het Signal Iduna Park. Het mag geen verrassing zijn dat de Duitsers in de uitgestelde Champions League-wedstrijd tegen AS Monaco aantreden zonder Marc Bartra.

De Spaanse verdediger van Borussia Dortmund raakte dinsdag gewond bij de aanslag op de spelersbus van de Duitsers. Het gaat naar omstandigheden goed met Bartra, die in aanloop naar de wedstrijd zijn teamgenoten veel succes heeft gewenst. Omdat de Spanjaard niet kan spelen, is er een basisplaats voor de Duitser Matthias Ginter. Naast Bartra ontbreekt bij Dortmund ook Marco Reus, die nog niet fit genoeg is om te spelen.

AS Monaco is één van de verrassingen van de Champions League-seizoen en is een dark horse. De Monegasken scoren erop los in de Ligue 1 en maakten de laatste twee Champions League-duels liefst zes doelpunten. Eén van de spelers die nauwlettend in de gaten gehouden moet worden is Kylian Mbappé, het wonderkind van AS Monaco.

De wedstrijd is vanaf 18:45 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner