16.04.2017 12:00

Willem II mist Wuytens tegen Go Ahead Eagles

Na een botsing met een ploeggenoot heeft Dries Wuytens een flinke hoofdwond. De mandekker van Willem II kan het duel met PSV niet hervatten. (09-04-2017)
Na een botsing met een ploeggenoot heeft Dries Wuytens een flinke hoofdwond. De mandekker van Willem II kan het duel met PSV niet hervatten. (09-04-2017)

Trainer Erwin van de Looi moet Dries Wuytens missen. De verdediger heeft nog te veel last van een botsing met ploeggenoot Obbi Oularé. Door zijn afwezigheid krijgt Jordy Croux een plek in de basis.

Het was puzzelen voor Van de Looi. De Tilburgers misten al de geblesseerde verdedigers Guus Joppen, Dico Koppers en Freek Heerkens. Nu ook Wuytens niet fit genoeg is om bij de selectie te horen, hij liep door een botsing een scheur in zijn wenkbrauw op en hoofdpijn, werden de kopzorgen voor Van de Looi nog groter. Het lijkt erop dat Funso Ojo een linie naar achteren schuift om de plek van Wuytens over te nemen.

Robert Maaskant kiest voor Rochdi Achenteh als vervanger voor de geschorste Elvis Manu. De oud-Feyenoorder kreeg vorige week een omstreden rode kaart, maar ondanks het hoger beroep besloot de tuchtsommissie om de schorsing van de aanvaller te handhaven. Door de basisplaats van Achenteh schuift Duits een linie naar voren als verdedigende middenvelder. Dat is niet de enige wijziging in de basisopstelling van Go Ahead Eagles. Sébastien Locigno moet tegen Willem II een plek op de bank zoeken. Zijn vervanger is Joey Groenbast.

De aftrap is om 12.30 uur en de wedstrijd is hier LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner