18.04.2017 10:18

Van Hanegem hoopt op Boëtius en Clasie

Jean-Paul Boëtius (r.) viert zijn treffer tijdens het Europa League-duel Celta de Vigo - KRC Genk (13-04-2017).
Jean-Paul Boëtius (r.) viert zijn treffer tijdens het Europa League-duel Celta de Vigo - KRC Genk (13-04-2017).

Willem van Hanegem hoopt dat Feyenoord zich aankomende zomer gaat versterken met Jean-Paul Boëtius en Jordy Clasie. Het tweetal heeft een rijkelijk verleden bij de Rotterdamse club.

Boëtius staat onder contract bij FC Basel, maar speelt momenteel voor KRC Genk. "Er moet echt een buitenspeler bij en dan zou ik denken aan Jean-Paul Boëtius, die bij Genk laat zien dat hij nog altijd een speler is met bijzondere kwaliteiten", aldus De Kromme in zijn column in het Algemeen Dagblad. "En ik riep al eerder in deze column dat het huren van Jordy Clasie een meesterzet zou zijn, al is dat misschien niet zo eenvoudig."

Van Hanegem heeft bovendien lof voor Karim El Ahmadi. "Nooit zeuren over kritiek, altijd de lat hoger leggen, niet piepen over de concurrentie, over budgetten en altijd weer een realistische kijk op wedstrijden. Ook hij weet dat hij tegen Ajax en vooral tegen PEC Zwolle zwak speelde. Maar wat ik van hem tegen FC Utrecht zag, maakte mij blij. El Ahmadi pakte Feyenoord beet en duwde de ploeg echt de goede kant op."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner