19.04.2017 14:03

Promovendus Brighton gaat transfermarkt op

Glenn Murray (l.) kan een feestje vieren tijdens het competitieduel Brighton & Hove Albion - Wigan Athletic (17-04-2017).
Glenn Murray (l.) kan een feestje vieren tijdens het competitieduel Brighton & Hove Albion - Wigan Athletic (17-04-2017).

Brighton & Hove Albion promoveerde maandag naar de Premier League en de club uit Zuid-Engeland is niet van plan om aankomende zomer stil te zitten. The Seagulls willen de selectie op een aantal plekken versterken.

"Nu we eindelijk zijn gepromoveerd willen we natuurlijk ook in de Premier League blijven", aldus Paul Barber, algemeen directeur van Brighton & Hove Albion, in gesprek met Sky Sports. "We gaan er alles aan doen om Chris Hughton (trainer van Brighton & Hove Albion, red.) aankomend seizoen een selectie te geven waarmee hij kan presteren."

"Natuurlijk gaan we niet de gehele selectie vervangen", vervolgt Barber zijn verhaal. "We zijn loyaal aan de huidige selectie en we moeten ze de erkenning geven die ze verdienen. Ze hebben dit niet alleen dit seizoen goed gepresteerd, maar ook de afgelopen jaren. Desondanks willen we één of twee echte versterkingen presenteren."

"We weten dat het lastig voor ons gaat worden in de Premier League, dat de concurrentie nog sterker zal zijn. We zullen dus, in overleg met Chris, een aantal aankopen moeten doen zodat we volgend seizoen niet meteen weer degraderen", aldus Barber.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner