19.04.2017 19:52

Dortmund met Reus op zoek naar Duits wonder

Marco Friedl (Mitte) darf sich Hoffnungen auf einen Einsatz bei den Bayern machen
Marco Friedl (Mitte) darf sich Hoffnungen auf einen Einsatz bei den Bayern machen

Marco Reus keert woensdagavond in de return tegen AS Monaco terug in de basisopstelling bij Borussia Dortmund. Reus ontbrak in de eerste ontmoeting tussen de twee en moet zorgen voor een wonder bij de Duitsers. Fabinho is de belangrijkste speler die ontbreekt bij AS Monaco.

AS Monaco mist in ieder geval Fabinho. De flankspeler is een belangrijke schakel in het team, maar is geschorst voor deze ontmoeting. Hij was de vorige keer tegen Dortmund wel van de partij. Voor de return speelt Benjamin Mendy in de basis. Andrea Raggi speelt ook niet. Daartegenover staat de basisplaats van Tiemoué Babayoko. Djibril Sidibé, Boschilla en Guido Carrillo zijn alle drie afwezig vanwege verschillende blessures.

Dortmund mist in ieder geval Marc Bartra. De verdediger was vorige week betrokken bij de tumult rond de aanslag op de spelersbus en heeft een armblessure opgelopen. Mario Götze is nog ziek en is afwezig. Net als Andre Schürrle. Hij heeft last van een achillesblessure. Er zijn drie wijzigingen ten opzichte van de vorige ontmoeting. Marco Reus en Erik Durm hebben een basisplaats gekregen. Dat betekent dat Ousmane Dembélé en Marcel Schmelzer niet in de basis beginnen. Ook krijgt Nuri Şahin de voorkeur boven Sven Bender.

Volg het duel tussen AS Monaco en Borussia Dortmund hier live

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner