21.04.2017 14:33

Veel grote namen ontbreken in El Clásico

Het is nog steeds niet zeker of Gareth Bale de wedstrijd tegen FC Barcelona gaat halen. De vleugelaanvaller is wel weer begonnen met trainen met het eerste team maar of hij wedstrijdfit is voor zondag is onzeker.

De voetballer uit Wales liep in het duel met Bayern München een kuitblessure op waardoor hij twee wedstrijden langs het veld moest doorbrengen. Isco, die de aanvaller keurig wist te vervangen, kreeg de kans om zich in de schijnwerpers te spelen de afgelopen wedstrijden.

Ook de vleugelaanvaller van FC Barcelona, Neymar, zal niet spelen in El Clásico. De Braziliaan liep tegen een rode kaart aan in het duel met Málaga nadat hij twee keer geel kreeg van de scheidsrechter. Het hoger beroep dat FC Barcelona aanging mocht ook niet baten en werd afgewezen door de voetbalbond.

Real Madrid heeft last van nog meer afwezigen. Pepe brak in een botsing met teamgenoot Toni Kroos een paar ribben waardoor hij de wedstrijd aan zich voorbij moet laten gaan. De ander centrale verdediger Raphael Varane is ook nog geblesseerd en zal daarom niet aan minuten toekomen. 

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner