23.04.2017 11:55

Van der Maarel in de basis tegen Roda JC

Nicolai Brock-Madsen (l.) en Mark van der Maarel gaan beiden de lucht in tijdens FC Utrecht - PEC Zwolle. (18-02-2017)
Nicolai Brock-Madsen (l.) en Mark van der Maarel gaan beiden de lucht in tijdens FC Utrecht - PEC Zwolle. (18-02-2017)

Mark van der Maarel start tegen Roda JC in de basis. Door de schorsing van Wout Brama is er ruimte ontstaan in het basiselftal van Erik ten Hag voor de publiekslieveling.

Door de afwezigheid van de geschorste Brama schuift Ramon Leeuwin een linie op. Mark van der Maaral neemt de plek centraal achterin over van Leeuwin. Kevin Conboy raakte tegen Feyenoord geblesseerd en zit tegen Roda JC niet bij de wedstrijdselectie. Voor hem in de plaats speelt Jeff Hardeveld. Trainer Ten Hag voert nog één wijziging door in zijn basisopstelling. Nacer Barazite moet tegen de Limburgers genoegen nemen met een plek op de bank. Zakaria Labyad krijgt de kans in de basiself.

Ook bij Roda JC zijn er wijzigingen. Daryl Werker keert weer terug in de basis na zijn schorsing. Hij vervangt de geblesseerde Frederic Ananou, die door een scheurtje in zijn hamstring enkele weken is uitgeschakeld. Roda JC mist tegen de nummer vier de geschorste Martin Milec. Adil Auassar, van nature middenvelder, zal daarom als verdediger starten tegen FC Utrecht.

De aftrap is om 12.30 uur in Utrecht en de wedstrijd is hier LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner