23.04.2017 13:44

Karsdorp nog niet fit genoeg voor basisplek

Rick Karsdorp is teruggekeerd van zijn knieblessure, maar staat nog niet in de basis in het cruciale uitduel met Vitesse. Bart Nieuwkoop houdt zijn plek vast, evenals de rest van het Feyenoord-elftal.

De elf mannen die vorige week met 2-0 van FC Utrecht wonnen staan dus ook in het GelreDome in de basis. Ook Dirk Kuyt begint weer op de bank. Eric Botteghin is op weg naar een compleet seizoen; de Braziliaan heeft nog geen minuut gemist dit seizoen. Justin Hoogma en Dario Dumić zijn de enige andere veldspelers die dat ook mogen zeggen. Ook tegen Vitesse mag verwacht worden dat Botteghin de hele wedstrijd volmaakt.

Vitesse-coach Henk Fraser kiest voor zijn twee noodgedwongen wissels voor het inbrengen van Kevin Diks en Yuning Zhang. Zij vervangen de geblesseerde Matt Miazga en geschorste Ricky van Wolfswinkel. Daarnaast is in de aanval nog een kleine verrassing op te merken. Nathan moet terug naar de bank, want Alexander Büttner is op papier de linksbuiten van Vitesse. De van nature linksback zal als verkapte vleugelaanvaller gaan spelen.

Het duel is vanaf 14.30 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner