23.04.2017 14:52

Sassuolo houdt Napoli van tweede plaats af

Het is Napoli zondag in de Italiaanse Serie A niet gelukt om de tweede plaats van AS Roma over te nemen. Het team van trainer Maurizio Sarri speelde bij Sassuolo met 2-2 gelijk. AS Roma, dat maandag pas speelt, heeft nu nog één punt meer dan Napoli.

De Belg Dries Mertens kopte Napoli aan het begin van de tweede helft op voorsprong. Sassuolo scoorde via Domenico Berardi snel tegen, en nam in de 80e minuut via Luca Mazzitelli zelfs de leiding. De Pool Arek Milik zat wissel, maar was wel belangrijk als invaller. De oud-speler van Ajax, viel in de 81ste minuut in voor Jorginho en maakte vijf minuten voor tijd de gelijkmaker.

Oud-FC Utrecht-verdediger Timo Letschert bleef op de bank bij Sassuolo. De centrale verdediger heeft nog niet veel speelminuten gemaakt in Italiaanse dienst. Letschert stond slechts zeven keer in de basis, in de wedstrijd tegen Chievo Verona kreeg de mandekker al na drie minuten rood. Sassuolo staat nu op een veertiende plaats in de competitie.