24.04.2017 09:56

FC Volendam zet Molenaar per direct op straat

FC Volendam neemt afscheid van trainer Robert Molenaar. Berry Smit en Johan Steur nemen zijn taken over voor de rest van het seizoen. Dat maakte de club bekend op de eigen clubwebsite.

Na een constructief gesprek met Robert Molenaar is de keuze gemaakt om per direct afscheid te nemen. "FC Volendam heeft in vergelijking met het vorige seizoen een duidelijke progressie doorgemaakt en staat op een keurige vijfde plaats met zeven punten meer dan vorig seizoen. In de vierde periode is echter gebleken dat een impuls nodig is om succesvol te kunnen deelnemen aan de Jupiler League Play-Offs", klinkt de uitleg over de beëindiging van de samenwerking met Molenaar.

Molenaar was twee jaar werkzaam bij de Jupiler League-club. In zijn eerste seizoen behaalde hij met de Volendamse club de play-offs. Eind vorige maand maakte de club bekend na dit seizoen op zoek te gaan naar een nieuwe trainer. Molenaar was toe aan een nieuwe uitdaging. Met nog twee wedstrijden op het programma in de Jupiler League komt er nog eerder een einde aan het trainerschap van Molenaar bij FC Volendam.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner