24.04.2017 19:36

Antonio Conte hekelt egoïstische voetballers

Marco Friedl (Mitte) darf sich Hoffnungen auf einen Einsatz bei den Bayern machen
Marco Friedl (Mitte) darf sich Hoffnungen auf einen Einsatz bei den Bayern machen

Chelsea-trainer Antonio Conte heeft aangegeven een hekel te hebben aan voetballers die egoïstisch zijn. Na een oproep van Fabregas aan Hazard om meer zelf te gaan geeft de trainer aan dat hij dit treurig vindt.

De reden voor deze uitspraken is de oproep van Chelsea-middenvelder Fàbregas aan Eden Hazard waarin hij zegt dat de Belgische aanvaller meer zelf moest gaan om zo een 'killer instinct' te krijgen. Mocht de Belg dit doen dan gelooft Cesc Fàbregas dat hij het niveau van Lionel Messi zou kunnen bereiken. De aanvaller heeft nu al veertien keer het net gevonden voor Chelsea in de dertig wedstrijden die hij speelde in de Premier League. 

De Italiaanse trainer van Chelsea, Antonio Conte, betreurt deze uitspraken. Conte geeft aan dat een team dat kampioen wilt worden, alleen spelers nodig heeft die in belang van het team spelen. "De beste spelers in de wereld zouden niet bestaan zonder een team," aldus de oefenmeester.

Chelsea is hard op weg om kampioen te worden. De ploeg staat vier punten boven de nummer twee Tottenham Hotspur en heeft die ploeg ook in de halve finale van de FA Cup weten te verslaan. In de finale van de FA Cup zal Chelsea op 27 mei tegen Arsenal moeten aantreden.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner