24.04.2017 20:22

Juan Mata geeft aan snel terug te zijn

Marco Friedl (Mitte) darf sich Hoffnungen auf einen Einsatz bei den Bayern machen
Marco Friedl (Mitte) darf sich Hoffnungen auf einen Einsatz bei den Bayern machen

Terwijl Jose Mourinho eerder zei dat Juan Mata niet meer zal gaan spelen dit seizoen, gelooft de middenvelder zelf dat hij snel weer minuten zal gaan maken. 

"Zoals je je kan voorstellen was deze maand iets te lang voor mij dankzij mijn blessure." zegt Juan Mata in een blog op de website van Manchester United. De middenvelder heeft al zeven wedstrijden moeten missen en de laatste keer dat hij voor Manchester United in de Premier League mocht aantreden was op 19 maart dit jaar. 

Ook geeft Juan Mata aan dat het erg vervelend is dat hij de derby met Manchester City moet missen. "Aankomende donderdag is er een wedstrijd die elke speler wel zou willen spelen. Met het weinige verschil in de top van de competitie is dit een grote kans om een belangrijke stap te zetten en te blijven klimmen in de ranglijst," aldus de Spanjaard.

Manchester United, dat een punt minder heeft dan Manchester City, kan donderdag een flinke klap uitdelen aan de stadsgenoot. Ook Liverpool, de nummer drie, blijft in de buurt met maar drie punten meer in de Premier League. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner