28.04.2017 16:04

Moyes wil laatste wedstrijden nog winnen

Sunderland AFC-trainer David Moyes geeft aan de laatste wedstrijden van het seizoen nog te willen winnen. Volgens hem verdienen de gefrustreerde fans dat na een teleurstellend seizoen in het Stadium of Light.

Zaterdag speelt het team van oud United-trainer Moyes thuis tegen Bournemouth dat al bijna veilig gesteld is in de Premier League. Terwijl Sunderland hopeloos onderaan in de Premier League staat wilt de trainer zijn spelers nog aanmoedigen alles te geven voor de laatste wedstrijden van het seizoen. "Terwijl we nog steeds een kans hebben, blijven we vechten", geeft de Schot aan. "We willen een winnende periode meemaken en we willen weer weten hoe het voelt om te winnen."

David Moyes geeft aan dat hij begrip heeft voor de frustratie van de fans. "De fans hebben recht om hun frustratie te uiten. Wat ik wil, is dat de fans achter de spelers gaan staan om samen een paar goede wedstrijden te spelen." 

Sunderland staat stijf onderaan in de Engelse competitie en maakt weinig kans om nog uit de degradatiezone te komen. Het heeft met 21 punten, zes punten minder dan Middlesbrough dat op Sunderland na laatste staat. De laatste drie zullen rechtstreeks degraderen. Ook Swansea City is met 31 punten nog niet uit de degradatiezone.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner