28.04.2017 19:50

United moet Fosu-Mensah en Fellaini missen

Fosu-Mensah aan de bal in het duel met Tottenham Hotspur
Fosu-Mensah aan de bal in het duel met Tottenham Hotspur

De personele problemen stapelen zich op voor manager José Mourinho van Manchester United. De Portugees kan waarschijnlijk de rest van dit seizoen geen beroep meer doen op Timothy Fosu-Mensah. De Nederlandse verdediger kwam donderdag als invaller kort voor tijd binnen de lijnen tijdens de stadsderby tegen Manchester City (0-0) en verliet na het laatste fluitsignaal met een van pijn vertrokken gezicht het veld.

"Hij kampt met een flinke blessure", zei Mourinho. Volgens Engelse media raakte bij Fosu-Mensah een schouder uit de kom toen hij ongelukkig neerkwam bij een tackle. De negentienjarige Amsterdammer krijgt slechts sporadisch speeltijd van Mourinho.

Marouane Fellaini moet drie wedstrijden toekijken, als straf voor de rode kaart die hij tegen City kreeg. De Belgische middenvelder kon vertrekken nadat hij een kopstoot had uitgedeeld aan Sergio Agüero. Hij mist daardoor de duels met Swansea City, Arsenal en Tottenham Hotspur. Zlatan Ibrahimovic en Marcos Rojo komen vanwege zware knieblessures dit seizoen zeker niet meer in actie.

ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner