01.05.2017 10:55

Klopp wil met Lallana verlies Palace vergeten

Liverpool FC treft maandagavond Watford FC. De ploeg van Jürgen Klopp hoopt de zeperd tegen Crystal Palace (1-2) weg te spoelen. Dat doet de Duitser het liefst met Adam Lallana, maar of hij fit genoeg is, is nog de vraag.

"Zijn laatste trainingen zagen er goed uit", liet de oefenmeester weten op de persconferentie voorafgaand aan het duel met Watford. "Er zit wel een verschil tussen trainen en wedstrijden, maar het in deze fase is het fijn om Lallana weer terug te hebben." Als de Engelse middenvelder, die in februari zijn contract verlengde, niet fit genoeg is voor 45 minuten, zal hij niet starten.

"We willen niet in de eerste helft al een wissel verbruiken, dus zal hij op de bank beginnen." Ook hoopt Klopp over Daniel Sturridge te kunnen beschikken. "Hij speelde onlangs twee wedstrijden, maar had toen een kleine terugval. Hij is weer terug op de training, maar het is nog te bezien of hij gaat spelen."

Watford hoopt op vorig seizoen
Een jaar geleden wist Watford op eigen terrein te winnen van The Reds. Onder meer met Nathan Aké aan de aftrap, die de openingstreffer voor zijn rekening nam, wist de ploeg van Quique Flores met 3-0 te winnen. Dit seizoen won Liverpool de thuiswedstrijd tegen Watford ruim. Georginio Wijnaldum zette zichzelf met de 6-1 als laatste op het scoreformulier. 

In de Premier League troffen Liverpool en Watford elkaar in totaal negentien keer. Daarvan wonnen The Reds veertien keer, tegenover vier zeges van The Hornets. Eenmaal eindigde het onbeslist in de competitie. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner