01.05.2017 11:46

Dybala heeft geloof: "Dit kan ons jaar worden"

Paulo Dybala gelooft dat dit seizoen Juventus de Champions League kan winnen. De Italiaanse topclub treft woensdagavond in de halve finale AS Monaco. De aanvallende middenvelder heeft vertrouwen in een goed resultaat.

"Dit kan echt ons jaar worden", laat Dybala weten in gesprek met UEFA.com. "We doen het goed in alle competities en toernooien waar we in uitkomen. Het wordt natuurlijk niet makkelijk, maar we gaan er echt alles aan doen. Het winnen van de Champions League is een persoonlijke doelstelling van mij en natuurlijk ook van mijn ploeggenoten."

Voor een groot deel van zijn ploeggenoten is dit de laatste kans om de Champions League te winnen realiseert Dybala. "Het zou een zeer terechte vorm van waardering zijn voor de jongens die hier al lange tijd spelen, zoals Gianluigi Buffon, Claudio Marchisio, Leonardo Bonucci, Andrea Barzagli en Giorgio Chiellini. Zij hebben de Champions League nog nooit gewonnen, maar verdienen het in mijn ogen absoluut."

Woensdagavond gaat Juventus op bezoek bij AS Monaco. Om een week later, op dinsdag, in eigen huis een plek in de finale van de Champions League veilig te stellen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner