01.05.2017 19:33

Mourinho voorziet weer lange blessure Shaw

Manchester United-verdediger Luke Shaw vraagt na negen minuten spelen verzorging
Manchester United-verdediger Luke Shaw vraagt na negen minuten spelen verzorging

Manchester United-trainer José Mourinho geeft aan weer een lange blessure bij verdediger Luke Shaw te verwachten. De verdediger viel in het gelijkspel tegen Swansea City (1-1) zondag met een blessure uit.

De Portugese oefenmeester vertelt dat hij niet verwacht dat Luke Shaw snel weer op het veld zal staan. "Ik denk dat de blessure van Luke Shaw een hele grote kan zijn, want het veld verlaten na negen minuten doe je alleen bij iets serieus", zei José Mourinho. 

De trainer heeft de laatst tijd veel last van spelers die hij moet missen. Zelf geeft hij aan dat dit komt omdat zijn spelers te veel wedstrijden hebben in korte tijd. De oefenmeester reageerde met een cynische opmerking over de fitheid van zijn spelers. "Momenteel zijn de spelers in staat van bed naar het toilet te lopen, en daarbij een been te breken." Ook de verdedigers Marcos Rojo, Phil Jones en Chris Smalling zijn nog niet in staat te spelen, maar daar begint de Portugees liever niet over. "Ik spreek liever niet over Phil Jones of Chris Smalling. Ik heb het liever over Juan Mata die alles geeft om weer beschikbaar te zijn", voegde Mourinho daaraan toe.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner