01.05.2017 19:24

Pochettino wil druk op Chelsea verhogen

Mauricio Pochettino, trainer van Tottenham Hotspur, gelooft extra druk op Chelsea te kunnen zetten. Na de overwinning van de Spurs op aartsrivaal Arsenal (2-0) wilt Tottenham Hotspur de volgende wedstrijd een mentale klap uitdelen aan de koploper.

De overwinning was hard nodig voor de Spurs om nog kans te blijven houden op het kampioenschap. Chelsea staat nu nog maar vier punten voor op de Londenaren. Een gat dat met vier wedstrijden over nog wel eens te dichten is. Tottenham-trainer Mauricio Pochettino gelooft dat de overwinning op Arsenal belangrijk was, maar dat er ook vooruit gekeken moet worden. "De volgende speelronde wordt een kans om extra psychologische druk op Chelsea te zetten. We spelen eerder dan hen, en als we winnen, zullen we zien wat Chelsea zal doen tegen Middlesbrough op Stamford Bridge op maandag."

Eerder liet Conte nog weten geen fan te zijn van het feit dat titelkandidaten aan het eind van het seizoen nog op andere momenten moeten spelen. Chelsea mocht afgelopen zondag eerder aftrappen dan Tottenham Hotspur, waardoor hij dacht dat de Spurs extra motivatie zouden krijgen als zij de eindstand van Chelsea tegen Everton al wisten. Aankomende speelronde zal Tottenham op vrijdag moeten aantreden tegen West Ham United terwijl Conte met Chelsea op maandag pas Middlesbrough zal aantreden.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner