01.05.2017 20:19

Celta een van de beste in Spanje volgens Mata

Manchester United-speler Juan Mata zegt dat hij Celta de Vigo een van de best voetballende teams van Spanje vindt. Ook waarschuwt de Spanjaard zijn teamgenoten voor het feit dat drie dagen later Arsenal op het programma staat.

"Ik kan zonder aarzelen zeggen dat Celta de Vigo een van de teams is dat het beste voetbal speelt in Spanje," geeft de Spaanse middenvelder aan op zijn wekelijkse blog. In een competitie met teams als FC Barcelona, Atlético Madrid en Real Madrid speelt Celta de Vigo volgens Mata dus bijna het beste voetbal. Donderdag treffen Manchester United en Celta de Vigo elkaar in het stadion van Celta, Municipal de Balaídos in de halve finale van de Europa League.

Ook geeft Mata aan dat elke wedstrijd in mei erg belangrijk zal zijn. Een paar dagen na het duel met Celta de Vigo treft Manchester United in de Premier League Arsenal. "We moeten tegen Celta op ons best zijn, en drie dagen later zullen we op tijd klaar moeten zijn voor de wedstrijd tegen Arsenal. We moeten elke wedstrijd in mei aangaan alsof het een finale is," besluit Mata zijn blog.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner